Alennuskoodit & Tarjoukset

Mikä on tarjouksien ja alennuskoodien ero?

Tarjoukset ovat kauppojen omia hinnanalennuksia yksittäisistä tuotteista tai tuoteryhmistä. Joskus nämä tarjoukset annetaan vain alennuskoodien haltijoille. Kaikki kaupat eivät kuitenkaan tarjoa alennuskoodeja, joten olemme lisänneet linkin suoraan näiden kauppojen tarjous-sivuille. Näin sinulta ei jää huomaamatta kauppojen alennukset ja voit säästää rahaa. Muista tarkistaa uusimmat tarjoukset säännöllisesti!

Yleistä alennuskoodeista

Olemme keränneet sivuillemme parhaat ja uusimmat alennuskoodit, joita voit hyödyntää kotimaan ja ulkomaiden nettiostoksissa. Alennuskoodien käyttö on todella helppoa. Kopioi koodi, tai kirjoita se kuten näet tällä sivulla kaupan alennuskoodikenttään. Näin saat ostoksestasi alennusta, tai muuta etua, kuten ilmaisen toimituksen.

Oletpa ostamassa vaatteita, kenkiä, elektroniikkaa, matkoja tai mitä tahansa, niin täältä voit löytää itsellesi sopivan alennuskoodin. Alennuskoodien luonteeseen kuuluu lyhyt toiminta-aika, joten hyödynnä ne siis nopeasti. Alennuskoodeilla voi usein saada tuotteesta prosentti alennusta (esim. -50%), ilmaisen postituksen, tai vaikka kaupanpäälisen.

Alennuskoodien käyttö on täysin ilmaista ja sinun ei tarvitse rekisteröityä mihinkään niitä käyttääksesi. Voit tosin tilata uutiskirjeemme, jolloin saat tiedon sivustomme tärkeimmistä tapahtumista, kauppojen alennuskoodeista ja tarjouksista.

Näin käytät alennuskoodia

Seuraa alla olevia vaiheita, niin voit käyttää alennuskoodia helposti.

1. Kopioi tai paina alennuskoodi mieleesi.
2. Kirjoita se kaupan alennuskoodi -kenttään.
3. Tee ostos!

Miten kopioit alennuskoodin?

Alennuskoodin kopioimisen voit tehdä ”maalaamalla” koodin tietokoneen hiirellä ja painamalla näppäimistöstä Ctrl+C. Liittäminen tapahtuu klikkaamalla tyhjää alennuskoodi -kenttää kaupan sivulla ja painamalla näppäimistöstä Ctrl+V.

Jos et halua käyttää näppäimistöä kopioidessasi ja liittäessäsi alennuskoodia, voit myös tehdä sen hiiren avustuksella. Maalaa alennuskoodi, klikkaa hiiren oikeaa näppäintä alennuskoodin päällä ja valitse ”Kopioi”. Sitten mene kauppaan ja paina tyhjää alennuskoodi -kenttää. Klikkaa hiiren oikeaa näppäintä ja valitse ”Liitä”. Näin helppoa se on!

Muista nämä seikat käyttäessäsi alennuskoodia

Alennuskoodia voidaan kutsua usealla eri nimellä, kuten kampanjakoodi / alennusnumero / alekoodi / kampanjatunnus / etukoodi / tarjouskoodi. Lue myös tarkkaan alennuskoodin ehdot kaupan sivulta. Joskus alennuksen saaminen edellyttää esimerkiksi tietyn summan käyttämistä tai tuotteen ostamista.

Alennuskoodi ei toimi?

Joskus alennuskoodit voi olla vanhentunut, tai kauppa on peruuttanut sen käytön, joten se ei enään toimi. Voit ilmoittaa meille toimimattomasta koodista, niin poistamme sen sivuiltamme. Alennuskoodin toimivuudesta voit kysyä myös suoraan kaupalta, josta olet ostamassa. Kaupalta saat parhaimman vastauksen asiaan.